fbpx
Politika

GrO Narodne stranke: Još jedno uhlebljenje o trošku Zaječaraca

Na nedavno održanom Gradskom veću većnici su za novog vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća “Timok održavanje” predložili Ljubišu Trifunovića iz Bora, diplomiranog inženjera metalurgije. Pomenuti predlog predstavnici Gradskog odbora Narodne stranke u Zaječaru najoštrije su osudili, uz konstataciju, da je gradska vlast na rukovodeću funkciju pomenutog preduzeća predložila osobu čija je jedina “preporuka” da je SNS bot i lični prijatelj aktuelnog Gradonačelnika.

“Ovo i ovakvo planirano postavljenje je samo nastavak višegodišnje prakse Gradonačelnika Zaječara da svoje kumove i prijatelje dovlači iz raznih gradova i postavlja na odgovorne funkcije u našem Gradu i tako im obezbeđuje uhlebljenje o trošku nas građana Zaječara”, navodi se u saopštenju.

Predstavnici Gradskog odbora Narodne stranke u zaječaru kažu da je ova namera  samo još jedan dokaz da je najveća stranka u Srbiji nesposobna da u Zaječaru među Zaječarcima pronađe odgovarajuće rešenje, odnosno stručnu fakultetski obrazovanu i kompetentnu osobu koja je sposobna da na odgovoran i stručan način vodi pomenuto preduzeće.

“Umesto takve osobe oni dovode čoveka iz Bora koji nikada nije radio u komunalnom preduzeću i ne razume se u taj posao, već je kao režimski novinar služio svakoj vlasti”.

Zato, Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru sa žaljenjem ističe činjenicu da odbornici i Gradski većnici i dalje donose nerazumne odluke na štetu Grada i svih Zaječaraca.

4 komentara

Dodaj komentar