Društvo

Smena na čelu JKP „Timok – održavanje“

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Na mestu v.d. direktora od 23. januara 2018. godine, kada je osnivano preduzeće JKP „Timok održavanje“, već pune dve godine, nalazio se Vice Lalić. Iako je po zakonu pravo da obavlja tu funkciju imao samo godinu dana, predlog za njegovo razrešenje usledilo je tek na jučerašnjoj sednici Gradskog veća.

Istovremeno, gradski većnici su za novog vršioca dužnoti direktora ovog javnog preduzeća predložili Ljubišu Trifunovića iz Bora, diplomiranog inženjera metalurgije.

Predviđeno je da Trifunović pomenutu funkciju obavlja godinu dana, a konačnu reč o ovoj odluci daće odbornici na narednom skupštinskom zasedanju.

FOTO: Facebook / Privatna arhiva

Biografija

 

Ljubiša Trifunović je rođen 5. maja 1970. godine u Boru. Diplomirao je na Tehničkom fakultetu u Boru 1999. godine. Prvi put je zasnovao radni odnos 1. februara 1999. godine u pivnici u Vršcu, u kojoj je radio do decembra 1999. godine. U JP “ŠRIF“ ‘u Boru, radio je do 1. septembra 2002. godine. Od 1. septembra 2002. godine do 01. aprila 2003. godine radio je u beogradskom dnevnom listu “Glas javnosti“, posle čega je zasnovao radni odnos u kompaniji “Novosti“ AD Beograd u kojoj je još uvek radno angažovan.

 

2 komentara

  • sramota kao i sve do sada u reziji gradske uprave—Boško je ZLO!!! Bane je ZLO !!! ali sve ce im se to vratiti..ako ne njima ima kome ce od njihovih…djubre

Dodaj komentar