fbpx
Sport

Grlištanci šampioni

foto: tvbest.rs

Fudbaleri OFK Grlišta osvojili su titulu šampiona Međuopštinske fudbalske lige Zaječar-Boljevac i od naredne sezone nastupaće u višem rangu takmičenja.

Pobedom u Velikom Izvoru nad ekipom FK Graničar sa 3:2 u poslednjem kolu, grlištanci su potvrdili dominaciju i zadržali lidersku poziciju na kojoj su proveli više od 2/3 prvenstva.

Na igralištu u Velikom Izvoru, po toplom i sparnom vremenu, ekipa OFK Grlišta je dva puta dolazila u vođstvo, ali je domaćin uspeo dva puta da poravna rezultat. Treći, ispostavilo se, pobedonosni gol koji je doneo titulu grlištancima postigao je Velibor Todorov iz opravdano dosuđenog jedanaesterca.

Drugo mesto zauzela je ekipa Timoka iz Trnavca, dok se za treču poziciju izborio FK Deli Jovan iz Salaša, koji je još ranije posustao u borbi za šampionsku titulu.

Zvanično proglašenje šampiona i uručenje pehara obaviće se naredne subote u Grlištu. Tom prilikom biće odigrana utakmica između šampionske ekipe OFK Grlišta i reprezentacije sastavljene od igrača ostalih timova lige.

Izvor: tvbest.rs

Dodaj komentar