fbpx

Grafit uvredljive sadržine na zgradi bivšeg komiteta prekrečen u rekordnom roku

Preporuka:

Novi drvored u Kotorskoj ulici

Nakon ulice Pavla Ilića i Cara Dušana, sadnja drvoreda usledila je i u Kotorskoj ulici u Zaječaru. U pomenutoj...

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Slobodana Zdravkovića u Zaječaru

Zaječarski policajci rasvetlili su teško ubistvo Slobodana Zdravkovića (76) iz Zaječara i uhapsili Z. T. (1977) iz Zaječara i...

Zbirka pesama „Zen na žaru“ Mladena Šljivovića u izboru za nagradu Poetikuma

Centar za afirmaciju stvaralaštva – Poetikum raspisao je Prvi konkurs za najbolju neobjavljenu zbirku pesama, na kome je u...
- Reklama -

Uvredljivi grafiti na zgradi bivšeg komiteta u Zaječaru, ispisani preko srpske trobojke koju su simpatizeri zaječarskih naprednjaka oslikali pre nekoliko dana, prekrečen je u rekordnom roku.

Grafit uvredljive sadržine su, kako nezvanično prenosi portal „Glas Zaječara“, ispisala za sada dva nepoznata počinioca u popodnevnim satima 9. jula.

FOTO: Glas Zaječara

Na zgradi bivšeg komiteta u kojima se nalaze prostorije Srpske napredne stranke u Zaječaru u rekordnom roku već danas, u prepodnevnim časovima grafiti su prekrečeni.

Činjenica je da su pomenutim grafitima građani u Zaječaru pokušali da iskažu nezadovoljstvo radom Srpske napredne stranke i njenim liderom.

 

2 KOMENTARA

  1. Eee , na šta su spali ovi iz SPS-a , dr. Mirko , ovi sa brda iz patijske škole i ostali kojima je u toj stranci dobro pod ovim nazadnjacima !?!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: