Negativne posledice ekstremno visokih temperatura, koje su poslednjih dana zahvatile čitavu Srbiju vidljive su čini se na svakom koraku.

Suša, smanjen prinos brojnih ratarskih kultura, česti požari na otvorenom, ali i negativan uticaj na zdravstveno stanje stanovnika… samo su neke od vidljivih posledica nemilosdrno visokih temperatura koje su ovog leta zahvatile Srbiju, posebno istok i jug zemlje, pa samim tim i grad Zaječar.

Međutim, ono što je čini se najviše zabrinulo meštane grada na Timoku (više i od broja nezaposlenih koji se iz godine u godinu samo povećava, umesto da se smanjuje) je:

GDE NESTADE NATPIS „GRAD ZAJEČAR“ sa platoa u centru grada?

Popularno brdašce, kako zaječarci često nazivaju uzvišenje na gradskom trgu ovih dana zaista liči na humku… a trebalo je da predstavlja oličenje našeg grada…

http://mapio.net

Nažalost, ni puna dva meseca posađeno cveće nije uspelo da preživi ove „ekstremne uslove“ koji su ga zadesili u gradu na Timoku (iako je povratak popularnog brdašceta pompezno najavljivan kao povratak velike reforme i obeležja po kome je Zaječar pre nekoliko godina bio itekako prepoznatljiv).

I šta ćemo sad?

Ko će nam objasniti gde je i zašto nestao „GRAD ZAJEČAR“ i hoće li nam biti vraćen…ponovo…i koliko će to „lepo“ dugo da nam potraje?!

4 KOMENTARA

  1. humka potrajala koliko i ovi svaleri na vlasti,,pogledajte opet s setaju manekenke po upravi.i svako ima svoju.sve po starom.nastavljamo gde smo stali.a otvaramo fabrike!sve vece rasulo.potop.i bice humke na sve strane.

  2. samo da pitam.: kad pre ovaj boško kupi kola??audi..opa..pa jos beli???odkale boško..ODAKLE??? pa odmah i na more.grčka.opa..dve nedelje..odakle boško?ODAKLE..prvo odakle ti toliki odmor a tek si počeo da radiš??ma uzivaj.tek si počeo.imas ti svoje vere saradnike u koje mozes da se pouzdas.kao i onomad.čuvaj ti đošu.i ostale poverenike.ima ko da ti pazi na ribnjak .ne brini.

  3. hajde od danas pokretasi za krajinu da cuvaju humku.i da dele pivo .pa svevisnji je presao u sns.treba da caste.za kog su glasali!!!!hahahaaaaaaa.po ko zna koji put su popu…i….tako mirkovicu tako vise puta i bosku.samo napred.sns je najaciiiiiii!!!!!!11!!11111…bravo za boska.bravo za glasace iz kotlujevca.iz centra.svi za sns..sns..sns…i da od danas idete ulicom i vicete beeeeeeeeee..beeeeeeeeeeeeeee……beeeeeeeeeeeee…ovcice moje.sve ce svevisnji da vas dovede u red.i holandse ljubispice da mu cuvate.nemoj da cujem da je neka zapišana!bravo za vučića.uz vrhovnog svevisnjeg ide i svevišnji.beeeeee…beeeeeee…beeeeeee

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here