fbpx
Društvo

GDE NESTADE „GRAD ZAJEČAR“?!

Negativne posledice ekstremno visokih temperatura, koje su poslednjih dana zahvatile čitavu Srbiju vidljive su čini se na svakom koraku.

Suša, smanjen prinos brojnih ratarskih kultura, česti požari na otvorenom, ali i negativan uticaj na zdravstveno stanje stanovnika… samo su neke od vidljivih posledica nemilosdrno visokih temperatura koje su ovog leta zahvatile Srbiju, posebno istok i jug zemlje, pa samim tim i grad Zaječar.

Međutim, ono što je čini se najviše zabrinulo meštane grada na Timoku (više i od broja nezaposlenih koji se iz godine u godinu samo povećava, umesto da se smanjuje) je:

GDE NESTADE NATPIS „GRAD ZAJEČAR“ sa platoa u centru grada?

Popularno brdašce, kako zaječarci često nazivaju uzvišenje na gradskom trgu ovih dana zaista liči na humku… a trebalo je da predstavlja oličenje našeg grada…

http://mapio.net

Nažalost, ni puna dva meseca posađeno cveće nije uspelo da preživi ove „ekstremne uslove“ koji su ga zadesili u gradu na Timoku (iako je povratak popularnog brdašceta pompezno najavljivan kao povratak velike reforme i obeležja po kome je Zaječar pre nekoliko godina bio itekako prepoznatljiv).

I šta ćemo sad?

Ko će nam objasniti gde je i zašto nestao „GRAD ZAJEČAR“ i hoće li nam biti vraćen…ponovo…i koliko će to „lepo“ dugo da nam potraje?!

4 komentara

  • humka potrajala koliko i ovi svaleri na vlasti,,pogledajte opet s setaju manekenke po upravi.i svako ima svoju.sve po starom.nastavljamo gde smo stali.a otvaramo fabrike!sve vece rasulo.potop.i bice humke na sve strane.

  • samo da pitam.: kad pre ovaj boško kupi kola??audi..opa..pa jos beli???odkale boško..ODAKLE??? pa odmah i na more.grčka.opa..dve nedelje..odakle boško?ODAKLE..prvo odakle ti toliki odmor a tek si počeo da radiš??ma uzivaj.tek si počeo.imas ti svoje vere saradnike u koje mozes da se pouzdas.kao i onomad.čuvaj ti đošu.i ostale poverenike.ima ko da ti pazi na ribnjak .ne brini.

  • hajde od danas pokretasi za krajinu da cuvaju humku.i da dele pivo .pa svevisnji je presao u sns.treba da caste.za kog su glasali!!!!hahahaaaaaaa.po ko zna koji put su popu…i….tako mirkovicu tako vise puta i bosku.samo napred.sns je najaciiiiiii!!!!!!11!!11111…bravo za boska.bravo za glasace iz kotlujevca.iz centra.svi za sns..sns..sns…i da od danas idete ulicom i vicete beeeeeeeeee..beeeeeeeeeeeeeee……beeeeeeeeeeeee…ovcice moje.sve ce svevisnji da vas dovede u red.i holandse ljubispice da mu cuvate.nemoj da cujem da je neka zapišana!bravo za vučića.uz vrhovnog svevisnjeg ide i svevišnji.beeeeee…beeeeeee…beeeeeee

Dodaj komentar