fbpx

Fudbaleri OFK Grlište pobedom otvorili prolećni deo sezone

Preporuka:

Korona virus i krediti: Šta sve (ne) morate da plaćate

Jovanovići* su ratu za kredit za stan do sada plaćali 284,02 evra mesečno. Onda su odlučili da zbog korona...

Hapšenja u Boru i Zaječaru zbog kršenja mera samoizolacije

Pripadnici zaječarske policije uhapsili su S.Đ. (42) i B.P. (55) zbog kršenja mera samoizolacije. Kako je danas saopštila policija, time...

U Srbiji korona virus potvrđen kod 249 osoba

U Republici Srbiji su do 18 časova 22. marta 2020. godine registrovana ukupno 222 potvrđena slučaja COVID 19, a...
- Reklama -

OFK Grlište uspešno je započeo prolećni deo prvenstva Opštinske fudbalske lige.

Bogat sportski vikend i u selima u okolini Zaječara. Fudbaleri susednog Grlišta dočekali su na dobro pripljemljenom terenu ekipu „Deli Jovana“ iz Salaša u Opštinskoj fudbalskoj ligi. Ubedljivim trijumfom 5:1 protiv „Deli Jovana“, OFK „Grlište“ uspešno je započeo prolećni deo prvenstva Opštinske fudbalske lige.

Lepo vreme je izmamilo ljubitelje fudbala svih generacija u ovom zaječarskom selu. Ekipa OFK „Grlište“ spremna je i u ovoj sezoni trenira u mnogo boljim uslovima i na kvalitetnijem terenu.

OFK „Grlište“ je u sezoni 2011/2012 kao prvak opštinske lige odustalo od ulaska u viši rang takmičenja, jer u tom periodu Zaječar nije finansirao klubove u nižem rangu takmičenja. Zahvaljujući sadašnjem rukovodstvu u budžetu grada sada su predviđena sredstva tako da će OFK Grlište ukoliko uspe da zadrži lidersku poziciju od jeseni igrati u višem rangu Okružnu fudbalsku ligu.

OFK Grlište je klub sa bogatom fudbalskom tradicijom osnovan 1929. godine. Klub okuplja mlade iz sela, ali i veterane koji su poreklom iz Grlišta, a koji su spremni da pomognu svojim iskustvom“, rekao je Aleksandar Milivojević, predsednik OFK Grlište.

Izvor: tvbest.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: