Hronika

FILMSKA POTERA ZA ZAJEČARCEM U JAGODINI -Bežeći bacao kesice sa marihuanom, pa udario policajca i zakucao se u policijski auto

Policija u Jagodini uhapsila je J.P (41) iz Zaječara, koji je, dok ga je policija pratila, kroz prozor automobila bacao kesice sa drogom.

-Uhapšeni J.P. tereti se da je pokušao da pobegne kada su pripadnici policije tražili od njega da pokaže ličnu kartu, dok je sedeo u parkiranom vozilu. Sumnja se da je on potom, dok ga je policija pratila vozilom, u više navrata izbacivao plastične kesice, sa materijom nalik na marihuanu, kroz prozor. On je osumnjičen i da je namerno, kada je ušao u slepu ulicu, vozilom udario policijskog službenika, a potom i službeno vozilo, navodi se u saopštenju.

Policija je osumnjičenom, po nalogu tužioca, odredila meru zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i ugrožavanje javnog saobraćaja.

Prilikom pregleda kod osumnjičenog je pronađena biljna masa nalik na marihuanu, spakovana u paketiće i on će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

Dodaj komentar