Šta se dešava sa koncertom Svetlane Cece Ražnatović? Da li će se Zona Tolerancije održati 1. i 2. maja na Felix Romulijani kao što je najavljeno?

Dva prosta pitanja, na koja trenutno niko nema odgovor. Da li će se neko zvanično obratiti i saopštiti više detalja ili bar reći da su događaji otkazani do ovog trenutka nismo uspeli da saznamo.

Zadnjih nekoliko dana dosta nam poruka i emailova stiže sa ovim pitanjima, eventualni posetioci su u nedoumici da li da dolaze ili ne. Kako iz Srbije, pitanja stižu i iz susedne Bugarske.

280415-mail-iz-bugarske

 

 

 

 

 

Pre mesec dana Šef političkog odeljenja Delegacije Evropske Unije u Srbiji Luka Bjankoni pohvalio je grad Zaječar koji će ove godine biti domaćin festivala Zona tolerancije. Od tada nastaje tajac, a ljudi opravdano postavljaju pitanje da li je ovo još jedna unapred loše izrežirana farsa prvog čoveka Zaječara.

280415-logo-zona-tolerancije

 

Oni malo bolje upućeni tvrde da će zvaničan razlog neodržavanja festivala biti navodna zabrana UNESCA da se festival održi na Felix Romulijani. Naravno da je sve to unapred smišljeno, jer nikada nije ni upućen zahtev UNESCU da odobri održavanje ove manifestacije na toj lokaciji!

Velom tajne obavijen je i koncert popularne folk pevačice Cece. Tu je situacija malo komplikovanija, jer je, još pre 2 i po meseca grad doneo odluku da za troškove organizacije tog koncerta odobri gradskom većniku Aleksandru Milivojeviću zvanom Aca Pjer, 2,900,000.00 dinara. Da li će Pjer vratiti novac ili će koncerta ipak biti, videćemo 2. maja ili ranije ako se neko od nadležnih udostoji da nam saopšti „istinu“.

Sve u svemu ostaje još jedna velika bruka za naš grad.

2 KOMENTARA

  1. U zabranjeni grad, mračan i umoran, doći će nešto što se zove Ceca. Ako ne slomi nogu na rascvetanom trotoaru ili joj ne otpadne točak na zaječarskom asvaltu, PEVAĆEEEEEEEE… A nakon toga joj želim pomenuto. Čisto da vidi kakvoj sirotinji uzima pare.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here