Društvo

Evo koga su vaspitačice izabrale za novog direktora!!!

foto: tvbest.rs
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Kako portal zajecaronline saznaje, glasanje za novog direktora PU „Đulići“ završeno je, i najveće poverenje dobila je Tanja Jovanović, dosadašnja direktorka pomenute ustanove.

Sve ovo bi izgledalo normalno, da radnici pomenute ustanove nisu primali platu mesecima, a pomenuta Tanja Jovanović o kojoj smo pisali ovde, kao i ovde , nije bila glavni šraf u mašineriji vlasti magistra Mirkovića.

Da li su radnici PU „Đulići“, uplašeni ili ucenjeni, pa su glasali za Tanju Jovanović, ostaje njima na savesti.

Izgleda da dolaskom Zankova , ostalo je sve isto i otkriva  se pravom lice naprednjaka .

Većnici, direktori, odbornici, kao i pojedninci koji su skoro dve godine „masakrirali“ budžet grada Zaječara, sada pod „amnezijom“ prošlog vremena, kreću u novo čerupanje plena.

Pitanje koje se samo nameće, kao i odgovor…. Na pitanje „Zašto“?, odgovor je prost: „Zato što bolje ne zaslužujemo“.

Ovom prilikom pružamo podršku Tanji Jovanović da nastavi tamo gde je stala, zato što je dokazala, na glasanju, da i ako su plate kasnile mesecima, ona ima podršku kolektiva.

Ovom prilikom obraćamo se Tanji Jovanović, da slobodno još neki period ne isplaćuje platu zaposlenima u PU „Đulići“ zato što su verovatno radnici privikli da žive bez plata, ili da rade kao „volonteri“.

Ovo je primer da sve šta nam se u državi dešava, samo smo mi krivi, sami i niko više!!!

5 komentara

 • Zare igra…Ne radujte se prerano! Moćna direktorka se pre izvesnog vremena nadmoćno smešila, jer joj se ustoličila druga udobnija fotelja…sa koje je pala!
  >kolo sreće se okreće…i videćemo šta će da bude do kraja.

 • Da su ostroumnije i hrabrije nebi bile to sto jesu vaspitacice.
  Posto se ne bune znaci da su roditelji u pravu, jedu besplatno sa decom, stede grejanje u svom stanu jer se greju (ako ima grejanja) u ustanovama, primaju mito i poklone da bolje paze na decu (u obliku cokolada, bonbona i parfema), dolaze ima malde i lepi ocevi po decu, pa napare oci i dusu. Pa sta ce im plata TREBA ONI DA PLATE za ova zadovoljstava.
  Tako je SEFICE TANJA stezi uzde, mamuzaj i samo jasi.

  • Živo me zanima koje ste Vi „pametno“ zanimanje izabrali, kad ovako omalovažavate žene koje su po zanimanju vaspitačice? Ovaj komentar najviše govori o Vama. Čovek koji vredi, ne mora se dokazivati tako što će vređati druge ljude. Kad ste toliko pametni, čudi me da, još uvek, niste uspeli da provalite kako sistem u Srbiji funkcioniše, i da li iko više ovde može nešto da bira!
   O kakvim parfemima, čokoladama i lepim očevima, Vi, uopšte, pišete?!
   Moram da priznam da nisam, u skorije vreme, pročitala gluplji komentar na neku temu. Nisam ni vaspitačica, niti imam bilo kakve veze sa predškolskim ustanovama, ali kada ovakve gluposti pročitam, istinski ne mogu da ostanem bez komentara.
   A, gospođicu Jovanović ne bih komentarisala, jer ne bi bilo dovoljno prostora ovde za sve što bih imala da napišem.
   Istinski mi nije dobro.

 • Vaspitači rekli svoje, videćemo šta će Upravni odbor da kaže. Džaba ste se toliko trudili!

Dodaj komentar