fbpx
Izdvajamo Sport

Ekipa „Auto Bane“ pobednik turnira „Memorijal Joca Mihailović – K3” u Zaječaru (FOTO)

Prvo mesto "Auto Bane"; FOTO: zajecaronline.com

U zaječarskom naselju Kotlujevac – Ključ 3, završen je turnir u malom fudbalu „Memorijal Joca Mihailović – K3”. Pobednik u konkurenciji seniora je ekipa „Auto Bane“.

“Auto Bane” savladao je u finalu tim „К3 Čika Joca“ rezultatom 3:1. Trećeplasirani su igrači ekipe „Meridianbet“. U borbi za treće mesto igrači ekipe „Meridianbet“ savladali sa 1:0 ekipu “Apoteke Uniprom M”, pogotkom u poslednjem minutu utakmice.

Drugo mesto: “K3 Čika Joca”; FOTO: zajecaronline.com

Treće mesto “Meridianbet”; FOTO: zajecaronline.com

Za najboljeg igrača Memorijalnog turnira u malom fudbalu „Joca Mihailović – К3“ u konkurenciji seniora proglašen je Igor Mladenović iz ekipe „К3 Čika Joca“.

Najbolji igrač kod seniora Igor Mladenović; FOTO: zajecaronline.com

Memorijalni turnir u fudbalu 4 na 4 “Joca Mihailović – К3” okupio je ukupno 46 ekipa u seniorskoj konkurenciji i u mlađim kategorijama. Organizatori su prezadovoljni ovogodišnjim odazivom ekipa, kako iz Zaječara, tako i iz drugih gradova.

“Ove godine je učestvovalo 25 ekipa u seniorskoj konkurenciji, a 21 ekipa u mlađim kategorijama. Mlađe kategorije bile su podeljene u tri kategorije: 2007 i mlađi, 2010. i mlađi i 2012. i mlađi. Prezadovoljni smo ovogodišnjim turnirom i brojem ekipa koje su se odazvale, a i brojem ljudi koji su posetili turnir. Od prvog do poslednjeg dana tribine su bile prepune. Pored ekipa iz Zaječara, imali smo ekipe iz Boljevca, Negotina i tri ekipe iz Bora”, kaže  Jugoslav Petrović, predsednik MZ Kotlujevac.

Jugoslav Petrović, predsednik MZ Kotlujevac

Petrović dodaje da već sredinom avgusta biće odigran turnir u basketu.

“Predstoji nam turnir u basketu sredinom avgusta. Nadamo se da će biti ista ovakva posećenost i da će organizacija isto biti na vrhunskom nivou”, rekao je Petrović.

U finalu u najmlađoj kategoriji, igrača rođenih 2012. i mlađih, ekipa “Škole fudbala 019” savladala je ekipu „К3 plavi“ rezultatom 1:0. Prvo su odigrana polufinala kod najmlađih, gde je više sreće imale ekipa “019 2”, koja je na penale izbacila prvu ekipu “Škole fudbala 019”. Ekipa „К3 Plavi“, posle pobede nad ekipom Restoran „Novi čardak“ od 1:0 plasirali su se u finale.

FOTO: glassporta.rs

Za najboljeg igrača u najmlađoj kategoriji, proglašen je Mihailo Marjanović iz ekipe “019”.

Pobednici seniorskog dela turnira kući su otišli bogatiji za 50.000 dinara, drugoplasiranima je pripalo 25.000, dok je trećeplasirana ekipa dobila ček na 15.000 dinara. Prva tri tima u kategoriji seniora, nagrađena su i večerom od strane organizatora, prenosi Glas sporta.

FOTO: zajecaronline.com

Što se najmlađih tiče, njima su pored pehara i medalja pripale robne nagrade, pa su tako svi članovi pobedničke ekipe nagrađeni kompletom trenerki, loptom i torbom za sportsku opremu, drugoplarirani su dobili šorts i majicu, dok je svim igračima trećeplasiranog tima pripala majica dar organizatora iz Mesne zajednice Кotlujevac.

Izvor: zajecaronline.com/glassporta.rs

FOTO: zajecaronline.com

FOTO: zajecaronline.com

Dodaj komentar