Društvo

Dugovanja za vodu 135 miliona dinara

foto: zamedia.rs

JKP „Vodovod“ u Zaječaru trenutno potražuje za isporučenu vodu i druge pružene usluge, više od 135 miliona dinara. Prema rečima Marka Paunovića, direktora „Vodovoda“, fizička lica duguju oko 65 miliona dinara, a isto toliko ukupno i privreda (15 miliona) i budžetski korisnici (50 miliona).

Inače, tokom prošle godine, novoizgrađena mreža u dužini od 3.000 metara došla je do potrošača u Halovu, Gamzigradskoj banji, na Nikoličevskom putu. Direktor dodaje da je bilo oko 180 novih priključaka na vodovodnu mrežu, 20 na kanalizacionu, a registrovano je i 70-ak vodomera.

U 2015. rekonstruisano je i 1.310 metara vodovodne mreže sa oko 170 priključaka u zaječarskim ulicama: Cara Dušana, Kotorskoj, Sokobanjskoj i Svetozara Markovića. Uskoro će rekonstrukcija mreže biti obavljena i u Sremskoj i Negotinskoj ulici, a u 2016. nastaviće se radovi u Grljanu i Grlištu na priključenju meštana ovih sela na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

Izvor: zamedia.rs

2 komentara

  • Gospodo iz Vodovoda kada budete skinuli parafiskalne namete i kvazi troškove sa vaših računa, verovatno bi gro dužnika i moglo nekako da izmire dugovanja. Ovako, jako jako teško! Pogledajte sadržaj računa za vodu, pa će vam sve biti jasno! Samo JEDNA stavka je za vodu, sve ostalo su para nameti koji nemaju NIKAKVE veze sa VODOM!

Dodaj komentar