fbpx

Dragi Zaječarci, vi ste najbolji!!!

Preporuka:

Bilt: Za avion pomoći iz Kine „fanfare“, a o pomoći iz EU gotovo niko ne govori

Na aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu u petak, 27. marta sleteo je  teretni „Boeing 747“, uz podršku Evropske unije,...

Stižu paketi pomoći za socijalno ugrožene Zaječarce: Distribucija tek od ponedeljka

Građani Zaječara koji su lošeg materijalnog stanja od kada su objavljeni brojevi telefona putem medija na koji se mogu...

Zaječarka (48) uhapšena – prekršila meru samoizolacije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su S.N. (1972) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo...
- Reklama -

Hvala vam na ogromnoj podršci i 15.000 lajkova na Facebook stranici Zaječar Online!

Skoro 7 godina gradimo zajednicu bazirano na objektivnim, proverenim i tačnim informacijama koje svakog dana plasiramo na portalu.

Za naše sugrađane, koji ne koriste internet a imaju potrebu da budu informisani, pokrenuli smo Zaječarske VESTI – BESPLATAN dvonedeljni štampani bilten i još jednom pokazali koliko nam je važno da se društveno odgovorno ponašamo kao najuticajniji lokalni medij.

Hvala svim našim čitaocima, pratiocima na društvenim mrežama i posebna zahvalnost svima koji su danas deo redakcije Zaječar Online ali i svima onima koji su u radu učestvovali u proteklih 7 godina.

Ne bi bilo fer u ovoj objavi nepomenuti ključne saradnike bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće!

Neumorni borac za pravdu Miljko Stojanovic, najkraće rečeno a u sportskom žargonu, postavljao je glavu tamo gde mnogi ne bi nogu. Hvala Miljko i puno sreće u radu za Glas Zaječara

Dodatni kvalitet objavljenim sadržajima, viši nivo profesionalizma i etički standard profesionalnog postupanja, donela je Katarina Golubović – urednik portala Zaječar Online. Za tri godine koiko je tu, broj pratilaca na društvenim mrežama se skoro udvostručio! Hvala Katarina.

Sedam godina graditi objektivan medij u vremenu u kojem živimo i često pisati o temama koje bi mnogi najradije da sakriju, predstavlja ogroman izazov a ponekad i veliki rizik – HVALA porodici na razumevanju i podršci.

NASTAVLJAMO DA STVARAMO VELIKA DELA!

Glavni i odgovorni urednik
Vladan Stankovic

P.S.
Pišite nam u komentarima, kako da dodatno unapredimo rad portala Zaječar Online.

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: