Politika

Dr Nenad Ristović pozvao Zaječarce da izađu na izbore i zaokruže broj 4

Dr Nenad Ristović; FOTO: zajecaronline.com

U našem gradu došlo je vreme za promene i pobedu, istakao je dr Nenad Ristović, na završnoj konferenciji za medije u predizbornoj kampanji.

Dr Nenad Ristović održao je završnu konferenciju za medije. Ovom prilikom on je poručio da je ostalo još tri dana do potvrde pobede i pozvao je građane da izađu 28. marta i zaokruže listu pod rednim brojem 4.

„Građani Zaječara, još tri dana do potvrde pobede. Čuli ste naš program, videli ljude koji će vas zastupati u gradskoj Skupštini i zajedno sa vama sprovoditi plan i program, rešavati probleme i zajedno voditi naš grad. Usaglasili smo se oko svih pitanja i 28. marta idemo da zajedno potvrdimo pobedu. Zahvaljujem se svim građanima koji su svojim potpisima i angažovanjem učestvovali u našoj kampanji, i time, pre izbora pokazali da je u našem gradu došlo vreme za promene i pobedu. Zahvaljujem se svim mojim saborcima i saradnicima u istrajnosti i požrtvovanosti da sa pobedom dođemo do promena. Građani, 28. marta izađimo u što većem broju i zajedno potvrdimo pobedu. Doktor Nenad Ristović, pobeda. Zaokruži 4. Hvala vam. Ovo je konferencija sa kojom mi završavamo ovu predizbornu kampanju i sa građanima 28. izlazimo na izbore“, kazao je Ristović.

Ristović se zahvalio i Policijskoj upravi Zaječar, jer su u kratkom vremenskom roku rasvetlili slučaj zalutalog metka.

„Ovom prilikom bih se zahvalio svim pripadnicima Policijske uprave Zaječar koji su u kratkom vremenskom roku rasvetlili slučaj zalutalog metka i na taj način smirili napetost i nemir u građanstvu. Na taj način su pokazali da im je sigurnost i bezbednost građana Zaječara prioritet u obavljanju njihove dužnosti“, dodao je Ristović.

Dodaj komentar