Društvo

DOSTAVLJAČ PLJUJE U HRANU U LIFTU! GNUSNI SNIMAK SA SIGURNOSNE KAMERE! Pre nego što je uručio mušterijama obrok, uradio je OVO

dostavljač pljuje u hranu
Foto: Instagram printscreen/Belgrade city

DOSTAVLJAČ PLJUJE U HRANU U LIFTU!

Dostava hrane i namirnica mnogima je olakšala svakodnevne aktivnosti.

Te tako je mnogo lakše otvoriti aplikaciju i naručiti šta želite, a dobri pristojni dostavljač će Vas uslužiti sa osmehom, dobiti bakšiš i poželeti Vam uspešan ostatak dana. Ili bi bar to tako samo trebalo da bude.

Moguće, očigledno samo na filmu!

Na društvenim mrežama se pojavio snimak sa sigurnosne kamere jednog lifta. Posle izlaska ovog snimka u javnost, mnogi će dvaput razmisliti kada sledeći put požele da naruče hranu!

Naime kako piše u objavi radnja se dešava u Nišu.

Dostavljač pice, je snimljen u liftu kako pred dostavu hrane mušterijama otvara kutiju i pljuje u hranu. Ni manje ni više jasno se vidi nedvosmisleno da je pljunuo u kutiju sa hranom.

Komentarima ispod ovog videa se ne vidi kraj! A da li ćete vi posle ovog snimka imati poverenja u nasmejanog dostavljača?

Jeziv snimak broji više stotina hiljada pregleda a ljudi su u neverici kako je moguće da je nekome palo na pamet da ovako nšeto uradi.

“Izuo bih ga od batina”, “Pa kad neće da zavrnu rukave i spremi, prijatno mu bilo šta mu donesu”, Blago onom ko je prepoznao lift”, samo su neki od komentara.

ZaječarOnline/Hypetv.rs/O.B.

Dodaj komentar