fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za utorak- 9. JUL 2019. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Merkur ovoga utorka obrazuje konjunkciju sa Marsom, dok će Sunce biti u opoziciji sa Saturnom. Pomenuta konjunkcija izaziva u nama osobine odvažnosti, neposrednosti uz vrlo izoštrena čula, fokus na cilj, a što ipak krije mogućnost da se brzopleto krene u realizaciju zbog prevelike samouverenosti.

Osetite koliko je zapravo vaše potrebe u svemu tome, nemojte preterivati, budite umereni, ne zamarajte se i ne trošite previše energiju.

Želimo vam uspešan dan.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK- 9. JUL 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Neko ima pozitivan uticaj na vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava.

LJUBAV
Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da vas obraduje i da vam ugodi. Uživajte u stvarima koje vas emotivno ispunjavaju.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Ponuđene su vam različite ideje o poslovnoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.

LJUBAV
Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese.

LJUBAV
Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje vas prate u privatnom životu. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar