fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 5. novembar 2019. godine

pixabay.com

Kvadrat Plutona sa Marsom ovoga utorka donosi jaku energiju, eksplozivnu i vrlo nezgodnu ukoliko se ne postavimo kako treba.  Ako krenete stranputicom, bićete vrlo surovi u metodama kojima dolazite do nekih svojih ciljeva, nakon čega će vam preti bumerang efekat. Potrudite se da danas ustanete na pravu nogu i od starta budete svesni da možete ovladati ovom energijom pre nego vas zavede i odvede putem propasti.

Budite srdačni i milostivi prema drugima i time sprečite zle sile da vam se umešaju u život.

Želimo vam uspeh na svakom planu.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 5. novembar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Posao – Nalazite se u odličnoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.

LJUBAV
U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

Bik Bik

POSAO
Umete da delujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju vas pozitivni rezulatati.

LJUBAV
U ljubavnom životu nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama.

LJUBAV
Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke kao lepši deo stvarnosti koji vas prati.

ZDRAVLJE
Nesanica.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar