fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 31. mart 2020. godine

foto: ILUSTRACIJA / Pixabay

Za poslednji martovski dan rezervisana je jedna teška energija Marsa u konjunkciji sa Saturnom, te će ovo biti malo nezgodan dan za nas, jer obe planete važe za teške! Uzrok i posledica u sukobu, akcija sa reakcijom u neslozi…

Ovde ljutnja prelazi u strah koji rezultira agresijom. Puno je danas lošeg raspoloženja, frustracije i depresije, sve vodi ka globalnom preziru sveta oko sebe…

Težak dan iz kog ćete izvući lekciju, ali treba pregurati kako znamo i umemo. Ipak, sve je ovo prolazno, zato glavu gore..

Svako vam dobro želimo…

Ovo je današnji dnevni horoskop za UTORAK – 31. mart 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Neko pokušava da vam nametne stroga poslovna pravila, ali vi imate različite zamerke. Ne dopada vam se ni zapovednički ton na koji vam se obraća jedna starija osoba.
LJUBAV
Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izadje na videlo. Vešto prikrivate svoja osećanja i želite da ostavite određeni utisak na blisku osobu.
ZDRAVLJE
Večernje sate rezervišite za svoj svet intime.

 

Bik Bik

POSAO
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje vas poslovni dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspeh proizilazi iz dobrih priprema. Neophodne su vam proverene informacije.
LJUBAV
Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu meru vrednosti prilikom izbora.
ZDRAVLJE
Sačuvajte dobro raspoloženje.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Susret sa jednom osobom na vas deluje intrigantno i zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko vam je potrebna nečija podrška, nemojte oklevati.
LJUBAV
U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri.
ZDRAVLJE
Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar