fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za utorak 31. maj

dnevni horoskop

Ovan i Rak odlično sarađuju, Bika čeka izuzetan dan, Blizanci i Lav rasterećeni, Devica loše volje, posao za Vagu, Škorpiju iscrpljuje loše društvo, Strelcu potrebno opuštanje, Jarac polako napreduje, Vodolija strpljiva, a Ribe čeka iznenađenje. Ovo je današnji horoskop za danas 31.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Ukoliko ste usko vezani za posao sa klijentima imaćete dosta posla u toku dana. Mesec vam obećava mnogo bolji tretman nego obično. Desiće se da vam novčani prilivi znatno porastu. Računajte da vam saradnja sa jednim Rakom izuzetno prija.

Ljubav: Osećate se sjajno u društvu jednog blizanca. Bićete u odličnom raspoloženju kada je emotivna strana u pitanju. Oni koji nisu u braku mogu intenzivno da razmišljaju o jednoj osobi u svom okruženju.

Zdravlje: Volite da se bavite sportom.

BIK

Posao: Pripremite se za jedan izuzetan dan. Dosta ste komunikativni i privlačite pažnju svojom brbljivošću do neke mere. Morate da se ponekad povučete u svoj svet i da pokušate da meditirate. Danas možete biti pomalo umorni od svega što vam se dešavalo u prethodnom periodu.

Ljubav: Vaš emotivni život je pomalo loše postavljen u svemu ovome. Priča koju protežirate je loša i vi to sami znate. Budite spremni na veću promenu ovaj put.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

BLIZANCI

Posao: Spremnost koju imate je pomalo loše postavljena danas. Morate da se distancirate kada su  upitanju povremene loše upućene vesti. Budite pomalo otvoreniji za duhovni život. Imate na koga da se oslonite, pa samim tim podelite trenutne obaveze.

Ljubav: Imate na koga da se oslonite na emotivnom planu i ne pada vam teško poneka žrtva kada je vaša voljena osoba u pitanju. Poslepodnevne časove provodite u prijatnom društvu.

Zdravlje: Osećate se rasterećeno.

RAK

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom ne dozvolite da vas neko dezavuiše i da mu pozajmljujete novac bez potpisa. Imate dosta izazovne aspekte na polju posla ali oni mogu biti pomal i negativni ukoliko se ne snađete na vreme.

Ljubav: Pokušaj da se distancirate na vreme od svojih obaveza nećete uspeti. Morate da se otvoreno ponašate prema osobi pored vas.

Zdravlje: Volite da živite velnes.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar