fbpx

Dnevni horoskop za utorak 30. avgust

Preporuka:

Preko dana toplo, uveče kiša

U Srbiji će danas biti toplo i pre podne pretežno sunčano, dok se posle podne očekuje postepeno naoblačenje sa...

Nekoliko zaječarskih ulica bez vode

Zbog popravke vodovodne mreže u Šavničkoj ulici, danas će bez vode biti stanovnici sledećih ulica: Plavske Slobodana Penezića Krcuna Deo Lubničkog puta Vode...

Milica Dragijević i Mile Baraković svetski prvaci u Fudokan karateu

Milica Dragijević iz Zlota i Mile Baraković iz Bora postali su Svetski prvaci u Fudokan karateu na takmičenju održanom...
- Reklama -

JARAC

Posao: Novčana situacija može da vam se polako popravlja. Uočavate dovoljno dobar razlog za novo napredovanje, koje očekujete u narednom periodu.

Ljubav: Ukoliko ste imali lošijimperiod ne očajavajte koliko vam dolazi nešto povoljnija situacija na višem nivou od trenutnog. Bićete u odličnom raspoloženju. Jedan Rak vas obožava.

Zdravlje: Impulsivnost rešavate sitnim vežbama.

VODOLIJA

Posao: Pojačano interesovanje za nešto jačim finansijskim prilivom je nešto što vam se odavno dopada, ali kao da još niste sazreli u svojim idejama koje polako prave finiš u vašoj glavi.

Ljubav: Verovatno ste dovoljno zaljubljeni da vam se čini, kako ne treba da propustite šansu sa jednim Jarcem koji vam se pojavljuje u pravo vreme.

Zdravlje: Odlično se osećate.

RIBE

Posao: Polje inostranstva vas upozorava na mnogo bolje dešavanje kada je reč o finansijama nego da se bazirate na zadacima od ranije. Budite spremni da postignete nešto više.

Ljubav: Ukoliko uvidite da stvari ne idu svojim tokom ne očajavajte, jer za sve postoji odlična reklama. Neko vas je zapazio na pozitivan način.

Zdravlje: Više meditirajte.

IZVOR: Luftika.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Poslovni izazov za srednjoškolce Istočne Srbije

Oko 70 srednjoškolaca iz Zaječara, Boljevca, Bora, Knjaževca, Majdanpeka i Sokobanje učestvovaće na Regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama pod nazivom “Poslovni izazov“ koje...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: