fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za utorak 30. avgust

Ovan spreman za izlazak, Bik ima aranžman sa Devicom, Blizanci zaljubljeni, Rak čeka bolji period, Lav traži rešenje od Ribe,  Vaga razmišlja o braku, Škorpija ima prazan novčanik, Strelac ne slupa druge, Jarac punog džepa, Vodolija zaljubljena. Ovo je današnji horoskop za danas 30.8.2016. godine.

OVAN

Posao: Uprkos lošim aspektima vi umete dosta toga da završite na vreme i da ne očajavate u narednom periodu kako vam to nije uspelo.

Ljubav: Izađite i provedite se kao nekada kada ste imali više entuzijazma. Ovo naročito važi za starije predstavnike vašeg znaka.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

BIK

Posao: Ulazite u solidan aranžman sa jednom Devicom. Iskoristite period pred vama, jer aspekti koje trenutno imate mogu da vam daju odličnu podršku.

Ljubav: Nije loša ideja da se dogovorite  iskoristite vreme za nešto solidno kada su vaši izlasci u pitanju sa osobom koja vam je draga.

Zdravlje: Predeo grla je jako loše postavljen.

BLIZANCI

Posao: Niste u mogućnosti da komplikujete koliko se dešava malo lošija situacija na polju posla, jer na neke detalje niste obratili dovoljno pažnju u prethodnom periodu.

Ljubav: Postoji obostrana simpatija osobe na koju često mislite i ne otežavajte sebi emotivnu satisfakciju, ukoliko se desi da uvidite malo ignorisanje u prvi mah.

Zdravlje: Iskoristite dan za fitnes na otvorenom.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar