fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 3. decembar 2019. godine

Utorak je, dragi naši, a na nebu Mesec ulazi u znak Vodolije, i sledi period naglašenih komunikacija, bilo da su u pitanju društvene mreže ili pak živi susreti. Biće veoma mnogo ponuda za provod, upoznavanje novih lica, ljubavi, vladaće dobra energija koja će i vas zaraziti, pa će sveukupno biti vrlo rasterećujuće i pozitivno. Zato, opustite se i uplovite u dobre vibracije, neka vas ponesu. Problemi neka malo pričekaju, ionako im ne možemo umaći. Merkur je na poslednjem stepenu Škorpiona, zato je bolje udariti na veselje.

Lepo provedite ovaj dan.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 3. decembar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namerama. Neko vam otvoreno daje do znanja da neće imati previše razumevanja za vaše zahteve.

LJUBAV
Delujete uznemireno. Lakše vam je da nekog optužite za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi.

ZDRAVLJE
Prijaće vam izlazak ili šetnja.

 

Bik Bik

POSAO
Ne možete da promenite osnovne uslove ili raspoloženjenje koje vlada u poslovnim krugovima. Planovi koje imate zavise od nečijeg uticaja i volje.

LJUBAV
Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba.

ZDRAVLJE
Izbegavajte fizičko opterećenje.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom nateraće vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Izbegavajte osetljive teme koje ugrožavaju vaš poslovni ugled.

LJUBAV
Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim zahtevima.

ZDRAVLJE
Delujete uznemireno i napeto.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar