fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 27. jul 2021. godine

U poslednjoj sedmici meseca jula Mesec je u Ribama kao i Jupiter, i obojica su veoma moćni i dominantni. Ova nadasve neobična i duhovnošću prožeta sedmica pa i sam ovaj dan podseća nas na važnost vere koju u sebi nosimo, te primirite se danas i izolujte od bučnog sveta i budite mislima sa vašim Čuvarem, potražite utehu i pomoć, to su vaši stalni pratioci i uvek uz vas.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 27. jul 2021. godine

Ovan Ovan

POSAO
Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtevaju timski rad.
LJUBAV
Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

 

Bik Bik

POSAO
Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje.
LJUBAV
Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima.
LJUBAV
Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar