fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 24. mart 2020. godine

Mlad Mesec u Ovnu ovog utorka donosi nam pred vrata neke korenite izmene ili potrebu da se nešto konačno pokrene s mrtve tačke. Budi se želja u nama da se manemo stvari iz prošlosti koje koče naše želje, one stvarne i preko potrebne. Konačno ćemo iskoračiti iz kolotečine i ući u zonu slobodnog kretanja ka cilju, neusrašivo i odlučno! Uradite to, ali zapamtite… ostanite kod kuće zbog vas i onih oko vas…

Želimo vam uspeh na svim poljima!

Ovo je današnji dnevni horoskop za UTORAK – 24. mart 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Ukoliko se Vaša osecanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja Vas podstiče na kreativno izražavanje ili na dobro raspoloženje, udružite svoje poslovne interese.
LJUBAV
Osećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija Vam nova uloga. Ponekad i one “čudesne želje” mogu da ostvare, važno je da stvari nazovete “pravim imenom”.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
U susretu sa saradnicima delujete promišljeno i tražite praktičnija rešenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi, prepustite drugima da govore o Vašim sposobnostima ili u Vašu korist.
LJUBAV
Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte rivalski odnos ili “ljubavne žaoke” koje Vas nepotrebno razdvajaju. Čak i kada mislite drugačije to ne treba da vodi ka suprotstavljanju.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko se previše uživljavate u ulogu “dežurnog kritičara”, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od Vaših saradnika. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje, prihvatite realne mogućnosti.
LJUBAV
Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara Vašim emotivnim afinitetima. Morate imati dozu samokontrole i opreza.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar