fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 19. novembar 2019.godine

Danas Mars menja svoj znak ulazeći u znak Škorpiona, gde će se baškariti sve do početka januara naredne godine. Energija koju donosi Mars u Škorpionu vrlo je snažna i direktno ide tamo gde je potrebna, bez okolišanja. Ovo je energija koja nas tokom putovanja ka cilju uči svemu što je ispravno, ukazuje nam na važnost istrajnosti i snagu koju u sebi nosi svako od nas. S tom verom u sebe i sopstvene mogućnosti, put do cilja biće znatno lakši.

Uspeh na svim poljima vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 19. novembar 2019.godine:

Ovan Ovan

POSAO
Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu može doneti osveženje na poslovnom planu. Kraći put zbog posla ili razmišljanje o poslu na putu su naglašeni.

LJUBAV
Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.

ZDRAVLJE
Loša probava.

 

Bik Bik

POSAO
Umorili ste se i sad biste najradije da odmarate u svom domu. Izdržite još malo jer morate da radite. Bankovni račun vam je skoro prazan.

LJUBAV
Povukli ste se i voljenu osobu posmatrate iz senke. Slobodni Bikovi čekaju poziv, a trebalo bi da se aktiviraju.

ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne oko promene posla, ali se vi još uvek ne osećate sigurno i ne želite da prokockate nečije poverenje.

LJUBAV
Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška je veoma naglašena.

ZDRAVLJE
Bolovi u leđima.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar