pixabay.com

Ovoga utorka ključni momenat je u popodnevnim časovima, kada će Mesec ući u znak Vodolije i istaći svoju potrebu za prečešljavanjem prošlosti. Danas ste posebno samouvereni i nemate strah pred drugima da budete ono što jeste. Govorite ono što mislite bez bojazni da će vas pogrešno shvatati. Danas vam je bitno samo ono što vi misilite o tome. Pripazite da ne povredite ljude oko sebe nekim istinama o njima koje nisu prijatne.

Želimo vam lep dan.

Ovo je dnevni horoskop za utorak – 13. avgust 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.

LJUBAV
Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.

ZDRAVLJE
Problemi sa urinarnim putevima.

 

Bik Bik

POSAO
Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.

LJUBAV
Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više.

LJUBAV
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here