fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 12. novembar 2019.godine

Pun Mesec u Biku ovoga utorka nam donosi mirenje suprotnosti, s obzirom da je Sunce u Škorpiji, a Mesec u Biku – pitomi Bik i strasna Škorpija… Danas je aktuelan i jedan lep sekstil Marsa i Jupitera, kratak aspekt, ali blagotvoran i jak, budi uspavane duše, diže optimizam, pokreće. Dakle, aktivirajte se, sreća vas možda čeka iza ugla, ovo je tranzit koji donosi sreću sa sobom. U novcu, ali i u ljubavi…

Želimo vam lep i uspešan dan.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 12. novembar 2019.godine:

Ovan Ovan

POSAO
Delujete aktivno na različitim stranama, ali ne možete da ostvarite sve što biste želeli. Negde morate da podvučete crtu i da se zadovoljite prosečnim rezultatima.

LJUBAV
Nema potrebe da opterećujete voljenu osobu novim planovima i svojim idejama koje mogu da sačekaju na neko bolje vreme.

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

Bik Bik

POSAO
Nesporazum koji vas prati u susretu sa saradnicima nameće nova pitanja o zajedničkom poverenju i poslovnim interesima. Ne možete da kontrolišete svoje nezadovoljstvo.

LJUBAV
Delujete uznemireno. Pogađa vas partnerovo ponašanje ili izgovori koje uporno koristi. Ne verujete u sve ono što čujete.

ZDRAVLJE
Osećate se umorno.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko vam je stalo da završite započeti posao, promenite svoju uobičajenu taktiku. Prihvatite savremenije metode rada kako biste odgovorili na različite izazove.

LJUBAV
Važno je da ostvarite emotivnu bliskost u nečijem društvu. Ako ste slobodni, delovaćete vrlo provlačno na okruženje.

ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar