fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 4. april 2020. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Konjunkcija Merkura i Neptuna nas dočekuje ove subote, a takođe i jedan lep trigon Venere i Saturna! Pomenuta konjunkcija nas odvodi putem imaginacije koju lako pretačemo u stvarnost. Nadahnuti smo i sve nam ide od ruke. Reči danas imaju posebnu moć… S druge strane, trigon Venere i Saturna nudi nam mogućnost dobre saradnje sa partnerima, a u na emotivnom planu osećaj sigurnosti.

Inspirisani smo da pokrenemo kreativne projekte jer nam Saturn signalizira da je sada pravo vreme.

Želimo vam uspešan dan.

Ovo je današnji dnevni horoskop za SUBOTU – 4. april 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak.
LJUBAV
Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili neodoljivo u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj ljubavni izbor. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono što želite.
ZDRAVLJE
Zračite pozitivnom energijom.

 

Bik Bik

POSAO
Važno je da ostanete dosledni u svojim namerama. Okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti.
LJUBAV
Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo. Na sreću, nalazite se u prilici da spojite ono lepo i korisno u različitim pravcima.
ZDRAVLJE
Dobro društvo deluje pozitivno na vaše raspoloženje.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Trenutak je da ubrzate neke poslovne dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj.
LJUBAV
Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite svom partneru da ima zapaženiju ulogu u bliskom kontaktu.
ZDRAVLJE
Budite odgovorni prema zdravlju.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar