fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 29. decembar 2018. godine

Evo stigao nam je i poslednji vikend u ovoj godini, te najpre da vam poželimo da vam prođe sjajno i uz pregršt ideja za ludu novogodišnju noć, da vam sve teče po planu, ovo su poslednji trenuci kada bi već trebalo da isplanirate ako već niste, i da znate s kim gde i kako dočekati Novu godinu.

Ukoliko ste jedni od onih koji i nisu ljubitelji sve ove euforije oko praznika, da vam kažemo da Mesec u Vagi ima planove za sve nas, tako da verujemo da ćete i vi biti srećni i u pravom društvu ispratiti staru i dočekati Novu 2019…

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 29. decembar 2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Prilično ste samouvereni i umete da nametnete svoje stavove, ali postoji poslovna varka koju za sada ne primećujete. Bolje je da odložite neke zvanične situacije i da se uzdržite od finansijskih transkacija.

LJUBAV

Emotivna lagodnost koju osećate kod svog partnera podstiče Vas na sumnjičavost i na preispitivanje zajedničkih planova.

ZDRAVLJE

U dobroj ste formi.

 

Bik Bik

POSAO
Imate utisak da okolina ne razume u potpunosti detalje koje iznosite u vezi poslovnih aktivnosti i da će se to odraziti na zajedničke interese. Rešenje postoji, ali morate da odaberete varijantu koja Vam se manje dopada.

LJUBAV

Pronalazite podršku u svojoj okolini i ljubavnom partneru, tako da nove dogadje posmatrate sa više optimizma.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Posedujete sposobnost da se prilagodite na nove uslove u poslovanju i da ispunite očekivanja svoje okoline. Nema razloga da menjate svoj uobičajeni plan i rasposred aktivnosti, osim ako Vam neko ponudi primamljivu mogućnost.

LJUBAV

Dopadaju Vam se novi emotivni izazovi, ali ne želite da rizikujete izvan poznatih pravila »igre«. Umete da se zaustavite u kritičnom trenutku.

ZDRAVLJE

Više vremena posvetite relaksaciji.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar