fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 23. januar 2020. godine

PREDIZBORNI MARKETING

Lep trigon obeležiće ovu subotu, a u pitanju je Sunce trigon Saturn, dok je Venera u sekstilu sa Neptunom. Divan dan uz odličan protok energije koji olakšava komunikaciju, budi interesovanja za druge i nova saznanja, pa će nam čula uživati u druženjima, dobrom zalogaju, raznovrsnim temama koje vas veoma interesuju. Uz sve to, posebno smo raspoloženi za ljubav i inspirisani da stvaramo romantične trenutke.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU- 30. novembar godine:

Ovan Ovan

POSAO
Ponuđene su vam nove ideje u poslovnoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer vaš izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje.
LJUBAV
Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.
ZDRAVLJE
Podstičite kod sebe vedar duh.

 

Bik Bik

POSAO
Nečije reči za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima.
LJUBAV
Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm. Važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE
Planirajte izlazak ili šetnju. Prijaće vam relaksacija.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji.
LJUBAV
Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnosti deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.
ZDRAVLJE
Izbegavajte konfliktne situacije.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar