fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 21. april 2019. godine

Ovo je jedan lep dan sa lepim završetkom, dan koji nas pokreće i daje obilje dobre energije za pokret, za život! Ne gubite ni trenutka, iskoristite ovaj dan da se akumulirate i oslobodite teških misli, uronite u neke druge lepše misli i pokrenite se.

Lepo bi bilo da u svemu tome budete u društvu dragih osoba…

Lep vikend vam želimo!

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 21. april 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Zaneti ste pogrešnim idejama koje Vas navode na lošu poslovnu procenu. Nema potrebe da se suviše eksponirate u nepoznatom društvu i u rizičnim situacijama. Važno je da sačuvate svoje poslovno-finansijske interese i poziciju.

LJUBAV
Delujete uznemireno, nedostaju Vam postupnost i strpljenje pred bliskom osobom. Partner ima razumevanja i pokušava da Vas navede na dobru odluku.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Očekujete nečiji odgovor ili konkretnu informaciju o poslovno-finansijskoj saradnji. Međutim, sve je obavijeno velom neizvesnosti i odlaganja. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima.

LJUBAV
Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u ljubavnom odnosu. Voljena osoba, kao da nema previše tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje ili pogrešne odluke.

ZDRAVLJE
Prijala bi Vam šetnja.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nivo poslovno-finansijskog uspeha zavisi od zajedničkog dogovora ili od nečijeg uticaja. Na Vama je da stvorite osnovne uslove ili da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspešno realizuje Vaše ideje.

LJUBAV
U duhu svoje emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost. Potrudite se da odgovorite na dobru priliku.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar