fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 20. april 2019.

Venera ulazi u Ovna, Sunce ulazi u Bika! Današnja subota je veoma aktivna sudeći po ovome, pa tako imamo najavu nekih novih zanimljivih dešavanja na polju ljubavi, obilje strasti i pregršt emocija koje vam šalje Venera u Ovnu.

Sa Suncem u Biku bićemo aktivni na polju realizacije zamisli, spoznaje stvarnih potreba i rad na dobijanju zamišljenog. Inspiraciju potražite što dalje od urbane sredine.

Ugodan dan vam želimo!

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 19. april 2019. godine

 

Ovan Ovan

POSAO
Informacije koje vam neko saopštava imaju korisno značenje. Obratite pažnju na različite detalje u poslovnim pregovorima i na skrivene poruke.

LJUBAV
Sačuvajte optimizam i poverenje u svog partnera. Neko će vas obradovati u velikom stilu i na izuzetan način, vredan poštovanja.

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete vešto u u poslovnim dogovorima, ali ni vaši saradnici nisu naivni. Zato, nemojte podcenjivati nečije sposobnosti.

LJUBAV
Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud ili karakter. Opustite se.

ZDRAVLJE
Prijaće vam šetnja.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Iskrenost u poslovnom dijalogu ne izaziva veliko oduševljenje kod saradnika. Nema razloga da dokazujete svoju superiornost i da skrećete veliku pažnju na sebe.

LJUBAV
U ljubavnom životu na vreme rasčistite sa lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što vam nudi ili predlaže bliska osoba.

ZDRAVLJE
Više spavajte.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar