fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 16. novembar 2019.godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Današnju subotu retrogradna Venera vraća nas u neke stare priče i sećanja, vremeplov će da radi punom parom, preispitivaćete neke stare doživljaje, pitajući se da li ste dobro postupili. U pitanju su dešavanja iz avgusta meseca.

Ipak, ne dozvolite da budete melanholični i depresivni, prisećajte se lepših stvari kojih sigurno imate u svojim sećanjima. Svakako izađite u prirodu dok nam služi lepo miholjsko leto, jer zima samo što nije zakucala na vrata…

Družite se i uživajte u lepom vremenu. Lep dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 16. novembar 2019.godine:

Ovan Ovan

POSAO
Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini. Bolje je da sa reči pređete na dela. Prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.

LJUBAV
Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

 

Bik Bik

POSAO
Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja.

LJUBAV
Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju.

LJUBAV
Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora

ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar