fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 16. februar 2019. godine

Period koji je pred vama idealan je da pokrenete neke dobre poteze, donesete dobre odluke, a sa tim možete da počnete već danas.

Uradite danas nešto dobro za vas, zbog čega ćete biti zadovoljni i opušteni ceo vikend, a od večeras se prepustite odmaranju i dobroj zabavi.

Lep vikend vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 16. februar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Kod proverenih izvora raspitajte se o pojedinostima vezano za poslovni poduhvat koji je ponuđen. Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija.

LJUBAV
Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Ako želite da kažete sve što mislite, pravo vreme je za to, i za smirivanje napetosti.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Kolege se slažu sa Vašim viđenjem situacije, što uliva optimizam. Bitno je da na toj uspešnoj lestvici i ostanete, potrudite se da tako i bude.

LJUBAV
Partner danas neće biti u mogućnosti da izađe u susret Vašim željama. Malo sačekajte i videćete da će sigurno sve biti kako treba.

ZDRAVLJE
Mogući su manji problemi sa kožom.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
U narednom periodu suočavaćete se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vreme, ali to je sada nemoguće.

LJUBAV
Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Dajte i sebi i partneru malo vremena.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar