fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 13. jun 2020. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Konjunkcija Marsa i Neptuna ove subote dolazi nam sa porukom da sve što radimo radimo potpuno skoncentrisani isključivo na to, jer aspekt Marsa i Neptuna lako može da nas odvuče sa pravog puta, gde gubite pojam o realnom i mogućem, a i srljate putem prevelikih očekivanja i idealizovanja. Da bismo bili prizemljeni moramo da uskladimo um i telo. Dan nije dobar za nove odluke, pričekajte neke bolje dane za pokretanje novih poslova. Umesto toga, bavite se sobom i rekreirajte se.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU- 13. Jun 2020. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od vas, ali postupate u skladu sa principima.
LJUBAV
Distancirajte se od osobe koja se poigrava vašim osećanjima i koja je dokazala da ne treba da joj ne treba verovati.
ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

 

Bik Bik

POSAO
Nudite odlične solucije, ali izvesni kolega unosi nervozu i osporava vas. Pokažite razumevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno.
LJUBAV
Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Ovih dana bi ta slika mogla da se izokrene i da vas prijatno iznenadi.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nijedna sitnica ne može da vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje. Objektivni ste iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno.
LJUBAV
Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se i ne stvarajte teoriej zavere u glavi.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar