fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 11. jul 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Mesec u znaku Ovna ove subote i energija ovog aspekta nas budi, pokreće i hrani preko potrebnim optimizmom! Ovo je dan i za fizičke aktivnosti, prilagodite ih sebi i svojim željama.
Sve što budete radili biće propraćeno vašim jasno izrečenim stavovima kojih se nećete libiti da kažete glasno i samouvereno. Prepuni ste strasti i to se jasno oseti, a cilj vam je jasan i pred očima, a kome ćete hrliti uz ogroman žar i snagu.

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU- 11. Jul 2020. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.
LJUBAV
Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

OSAO
Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog.
LJUBAV
Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike.
LJUBAV
Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, a danas je idealan dan da zajedno radite neke kućne poslove.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar