fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 28. jul 2021. godine

Veoma dinamičan dan je pred nama, od rane zore Merkur prelazi u Lava, gde se sreće sa Suncem i Venerom. Tokom dana, Jupiter se vraća u Vodoliju, dok će Mesec preći u Ovna odakle formira trigon sa Suncem! Sjajan dan prepun dešavanja pogodovaće svim znakovima. Mesec u Ovnu donosi nam snagu i volju da se muški borimo za svoje snove. Vazdušni i vatreni znaci u ovom periodu blistaće na svim poljima, posebno akda su u pitanju takmičenja.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 28. jul 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Obratite pažnju na različite informacije koje ukazuju na neko praktično i korisno rešenje. Važno je da sačuvate poverenje u određene saradnike.
LJUBAV
Nema potrebe da ograničavate svoju maštu. Iznenadite voljenu osobu neobičnim idejama i aktivnom ulogom. Delujete vrlo zanosno u nameri da se dopadnete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine. Nema razloga da se ponašate previše susretljivo prema saradnicima koji ignorišu vaše prisustvo ili molbu.
LJUBAV
U emotivnim susretima negde dobijate, a negde gubite. Sačuvajte lično dostajanstvo u iščekivanju bolje prilike. Sreća je dostižna.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Dok vi uporno taktizirate i smišljate zaobilazna rešenja, neko drugi deluje veoma efikasno i niže pozitivne rezultate. Poslovni gubitak ilustruje različite probleme.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom budite iskreni i realni. Bolje je da ne obećavate stvari koje niste u stanju da ispunite. Okolnosti će se promeniti.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar