fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 25. mart 2020. godine

pixabay.com

Danas je dan bez novih aspekata, pa  provedite dan prema svojoj želji, koliko se to može u ovim teškim danima za čovečanstvo. Pokušajte da se distancirate od medija i budete informisani tek toliko da ne budete bas totalno neupućeni. Preventivne mere verujemo da svi već znate, ponašajte se u skladu s tim bez izuzetka, a onou čemu slobodno  smete da preterate je higijena i čitanje dobre knjige. Ostanite kod kuće i budite kreativni.

Svako dobro želimo svima.

Ovo je današnji dnevni horoskop za SREDU – 25. mart 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Vaša osnovna prednost je u tome što saradnici nemaju dovoljno znanja, iskustva ili hrabrosti da vam se suprotstave. Iskoristite to, ali nemote da budete strogi prema njima.
LJUBAV
Mimo svoje volje morate da se suočite sa osobom koja vas uporno kritikuje ili optužuje za različite propuste. Ona, u stvari emotivno reaguje na vas.
ZDRAVLJE
Preumorni ste.

 

Bik Bik

POSAO
Vama nedostaje strpljenje i popustljivost, a vašim saradnicima dovoljno hrabrosti da u potpunosti ostvarite zajedničke poslovne planove.
LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše sujetno u susretu sa bliskom osobom. Pažljivije analizirajte nečiju priču i emotivne namere.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Bežite od odgovornosti. Započeli ste više poslova koje ne možete da završite. Pazite da sve ne ostane nedovršeno. Usresredite se.
LJUBAV
Partner određuje pravila emotivnog ponašanja, a vama preostaje da se pomirite sa njegovom odlukom. Doći će i vaših 5 minuta, ne brinite se.
ZDRAVLJE
Zdravlje je dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar