fbpx

Dnevni horoskop za SREDU – 19. decembar 2018. godine

Preporuka:

Za promovisanje Gitarijade u Užicu Zaječar plaća 4 miliona dinara

Za promovisanje koncerta "Promo Gitarijada" koji bi trebalo da bude organizovan u Užicu Grad Zaječar platiće skoro 4 miliona...

Proslava Bajaginog 60. rođendana u Omladinskom centru

U zaječarskom Omladinskom centru svi ljubitelji lika i dela Momčila Bajagića - Bajage moći će da prisustvuju proslavi 60....

Predstavom „Bliskost“ zaječarsko pozorište oduševilo publiku u Loznici i Virovotici

Nakon učešća na 15. festivalu „Virovitičke kazališne svečanosti – VIRKAS“ 22. februara, Narodno pozorište Timočke krajine „Zoran Radmilović“ gostovalo...
- Reklama -

Ulazimo u sam finiš godine, možda i poslednja burna nedelja pred nama, pa hajde da je iskoristimo na najbolji način.

Dan pred nama obeležavaju dve jake planete, Mars i Pluton i njihova energija će vam i te kako pomoći da svoje planove iskoristite kako poželite. Nema povlačenja i predaje, jurite sve svoje ciljeve, vreme je da ih ispunite. Dan kao stvoren za rad, za stvaranje. Mogući su i kreativni konflikti, pa budite spremni da svoje ideje isterate do kraja. Drugi deo dana vatren takođe, naboj emocija, požude, romantike.

Današnja energija će vas sigurno dobro zagrejati.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 19. decembar 2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Zainteresovani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju više na zaobilazan način. Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate.

LJUBAV
Nema potrebe da Vam nečije prisustvo iznenada »pomuti razum« ili da se sukobljavate sa voljenom osobom. Uz povećani sluh za toleranciju kontrolišite i svoju impulsivnu stranu prirode.

ZDRAVLJE
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

 

Bik Bik

POSAO
Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje, jer na takav način možete da ostavite profesionalan utisak u susretu sa saradnicima. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite neki dvostruki dobitak, budite dovoljno ubedljivi pred okolinom.

LJUBAV
Planirajte novi ljubavni susret. Kod Vas provejava romantično i dobro raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi na neki neobičan ili poseban način.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Položaj Meseca trenutno deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, stoga u odredjenim situacijama reagujete pomalo »nekontrolisano« ili na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare koje čujete.

LJUBAV
Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite i neke svoje skrivene adute.

ZDRAVLJE
Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: