fbpx

Dnevni horoskop za SREDU – 13. novembar 2019.godine

Veoma uzbudljiv dan danas polsedica je sekstila Merkura sa Saturnom, ali i trigona sa Neptunom! S druge strane, Sunce je u sekstilu danas sa Plutonom!

Preporuka:

Danas slavimo Sveta tri jerarha

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas praznik Sveta tri jerarha – Vasilija Velikog, Grigorija Bogoslova i Jovana Zlatoustog. Iako sva...

Besplatan gradski prevoz u Zaječaru (ne)dostupan za sve (VIDEO)

Besplatan gradski prevoz na teritoriji Zaječara i okolnih sela funkcioniše već skoro godinu dana. I dok su neki prezadovoljni...

Rukomet: Zaječarke dočekuju Vrbas

U okviru 12. kola rukometne Superlige za žene, ekipa Zaječara za vikend će ugostiti rukometašice Vrbasa u sportskoj hali...
- Reklama -

Ovo je dan za kreativno, pa čak i nemoguće, a sve potpomognuto svesnosti i važnosti vere u sebe.  Dan je protkan disciplinom, tačnošću i organizacijom koju sve vreme prati taj uzbudljivi osećaj koji prati sve velike kreativne duše dok stvaraju svoja dela. Izuzetno jaka pozitivna energija daje nam snagu da se suočimo sa izazovima koji su nam do juče delovali nepremostivim.

Svako dobro vam želimo!

Ovo je dnevni horoskop za SREDA – 13. novembar 2019.godine:

Ovan Ovan

POSAO
Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti. Ne mogu svi da budu zadovoljni, niti će ikada biti.

LJUBAV
Možete se odlučiti za ulazak u vezu sa osobom o kojoj razmišljate izvesno vreme, a verovatno je vezana za vaš posao.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Nemojte da pravite nagle promene. Potrebno je da se prilagodite nekim okolnostima da biste došli do zacrtanog cilja. Kontrolišite sopstvene reakcije.

LJUBAV
Vreme je da se opustite i dozvolite voljenoj osobi da bude dominantnija u odnosu. Ako ste slobodni, udvaraće vam se osoba koju srećete svakodnevno.

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Dešavanja na poslu su vezana za okolnosti koje će se menjati, a vi na njih nemate mnogo uticaja. Savet je da se prilagodite i pritajite.

LJUBAV
Imate podršku voljene osobe, ali kao da ste se na to već navikli. Partner može pokazati nezadovoljstvo zbog nedostatka vremena koje provodite zajedno.

ZDRAVLJE
Odlično.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: