fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za sredu – 11. septembar 2019. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Mesec u znaku Vodolije danas nas podseća na važnost prijateljstava, kako susreta uživo, tako i putem društvenih mreža. Neka vaša autentičnost dođe do izražaja, slobodno se odvažite da kažete svoje mišljenje i stavove.

Neka vas vodi unutrašnji osećaj i potreba da budete svoji bez straha da ćete biti odbačeni.
Želimo vam svako dobro.

Ovo je dnevni horoskop za sredu – 11. septembar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Bez obzira na nečiju ubedljivu priču i na velika obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Kada osetite da neko narušava vaša prava ili interese postajete razdražljivi. Važno je da smislite novo i efikasno rešenje.

LJUBAV
Na žalost, ni ljubavna tema nije u potpunosti po vašoj meri ili ukusu. Partner ima neke prioritetne planove, ali vi ne odustajete lako od svojih namera.

ZDRAVLJE
Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava. Vikend je, prepustite se uživanju!

 

Bik Bik

POSAO
Vama nedostaje strpljenje i popustljivost, a vašim saradnicima dovoljno hrabrosti da u potpunosti ostvarite zajedničke poslovne planove. Svoj neuspeh možete objašnjavati na različite načine, ali krivica je zajednička.

LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše sujetno u susretu sa bliskom osobom. Pažljivije analizirajte nečiju priču i emotivne namere.

ZDRAVLJE
Glavobolja, izlečite je dugim šetnjama za vikend!

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko u vama pokreće niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Dobro razmislite o svojim prednostima i nedostacima u poslovnom dijalogu. Budite realni.

LJUBAV
Bez obzira koliko delujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspevate u potpunosti da prikrijete svoje osnovno raspoloženje ili stvari koje potiskujete u sebi. Razgovarajte sa nekim o svojim dilemama.

ZDRAVLJE
Unosite više vitamina.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar