fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 11. decembar 2019. godine

Ove srede neobična konjunkcija Venere i Saturna dovešće nas pred pomalo teške zadatke, jer kako uklopiti ljubav sa ograničenjima. Saturn je satkan od ozbiljnosti, hladnoće, granica, kontrole, a Venera tako ljupka, zanesena, voli slobodu, nesputanost, strast… Šta nadalje ovo može da iznese.. S jedne strane ljubav u grču, strah od ljubavi, krutost u odnosima, ljubav na testu. S druge strane iznošenje stabilnosti veze kao najvažnije stvari u odnosu dvoje ljudi, potraga za zrelim , pa čak i starim ljudima kao potrebi da se skrasite…

Želimo vam svako dobro.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 11. decembar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Neko u vama podstiče novu sumnju i zato ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim ili privatnim planovima. Ipak, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja negativan utisak na vaše saradnike.

LJUBAV
Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate izuzetne manire u odgovarajućoj situaciji.

ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

 

Bik Bik

POSAO
Ne dopadaju vam se nečije ideje tako da pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za svoje saradnike.

LJUBAV
Očekuje vas emotivno zadovoljstvo koje će vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje istovremeno ulepšavaju vaše raspoloženje i obogaćuju vaše životno iskustvo.

LJUBAV
Pratite svoja osećanja i možete ostvariti ono što vam toliko nedostaje. Važno je da srenete u susret dešavanjima.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar