fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 1. april 2020. godine

Stigao nam je i mesec april. Mesec danas prolazi znakom Raka i danas je dan za posvećivanje sebi, osluškivanju svog unutarnjeg bića. Budite danas nežni prema bližnjima, ovo je vreme kada smo zatvoreni u domovima, ali to ne treba da osećamo kao pritisak, naprotiv, ovo je prilika da se ponovo sjedinimo i setimo se najdragocenijeg što nam je dato. Provedite dan u zabavi sa najbližim soobama, budite kreativni.

Neka vam svaki dan bude bitan, ostavite svoj pečat, neka vas ispuni osećaj sreće i pripadanja i učini dan lepim.

Ovo je današnji dnevni horoskop za SREDU – 1. april 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Važno je da ispoštujete osnovni protokol i zato nemojte činiti prekršaje koji mogu da vas kompromituju pred saradnicima. Postoji mogućnost da vam se pripiše veći deo krivice.
LJUBAV
Partner insistira na nekim zajedničkim promenama. Morate imati dovoljno mudrosti i razumevanja da pravilno prihvatite i one stvari koje nisu po vašoj volji.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Bik Bik

POSAO
Pokazaće se da su vaši potezi doveli do novih finansijskih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze.
LJUBAV
Vaša potreba za sigurnošću biće jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise u odnosu sa partnerom. Iskoristite današnji dan da dobro zasmejete partnera.
ZDRAVLJE
Osećaćete olakšanje i brže ćete se opuštati.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neće vam se raditi jer će vam nedostajati energije i motivacije. Ipak, ono što morate, odradite profesionalno ili pak odložite za neki drugi dan.
LJUBAV
Verovatno ćete se najbolje osećati zaštićeno u sopstvenoj kući uz partnera. Izlasci vas neće zanimati. Smislite kako da iznenadite partnera nekom dobrom prvoaprilskom šalom.
ZDRAVLJE
Ne preterujte sa slatkišima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar