Dobar dan i lepu sedmicu vam želimo.

Ako se po jutru dan poznaje, ova sedmica bi trebalo da bude lepa, harmonična, puna lepih doživljaja i divnog druženja.

Započinjemo sa današnjim danom, odlična energija oko nas za dogovore i pregovore, za pronalaženje rešenja i najboljeg puta da se neke želje ostvare. Iskoristite današnji dan da razgovarate o svim bitnim stvarima, kako na poslu tako i kod kuće, sigurni smo da ništa loše ne bi trebalo da čujete.

Drugi deo dana posvetite sebi i onima do kojih vam je stalo, bilo bi lepo izaći iz kuće, besciljno šetati i uživati sa osobama čija vam energija prija.

Uživajte.

Ovo je dnevni horoskop za ponedeljak – 5. avgust 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko u vama raspiruje takmičarske strasti ili želju za nadmetanjem. Dobro razmislite da li je prednost na vašoj strani.

LJUBAV
Pred voljenom osobom pokušavate da delujete tajanstveno, ali ne uspevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje ili emocije koje potiskujete u sebi. Potrebno vam je nečije razumevanje.

ZDRAVLJE
Pojačana napetost.

 

Bik Bik

POSAO
Proveravate da li se neko poigrava sa vašim poverenjem ili je po sredi zajednički poslovni nesporazum. Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom.

LJUBAV
Stvari koje po vašem mišljenju izgledaju interesantno i dopadljivo, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačije stavove.

ZDRAVLJE
Više odmarajte.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom i zato na različita pitanja odgovarate samouvereno i duhovito. Polaskani ste nečijim komplimentima.

LJUBAV
Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite svoju emotivnu pažnju. Slobodno uživajte u zajedničkim trenucima nežnosti i maštarenja.

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here