fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 4. novembar 2019. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Sedmica startuje nešto mirnije neogo obično, kakav je uostalom i ceo novembar mesec…  Sunce i Mesec u Škorpiji sve do 19.novembra uz retrogradnost Merkura koja diktira značaj prošlosti i nedovršenih poslova bez kojih nema koraka napred…

Budite vredni danas, ne ostavljajte ništa za sutra. Naredni dan će nam doneti izlazak Jupitera iz retrogradne senke i jedan kvadrat, stoga budite spremni za nezgodniji dan tako što ćete danas naći vremena da se posvetite i sebi i odmorite.

Ugodan dan želimo.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 4. novembar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Stalo vam je da delujete kao pravi perfekcionista pred nekim osobama, kako biste ostavili utisak da sve držite pod strogom kontrolom i pod budnim okom.

LJUBAV
Delujete dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom. Poslovni ili lični izazov, uvek može da se pretoči u širi uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Nalazite se pred novom dilemom. Da li se neko poigrava vašim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu.

LJUBAV
Stvari koje po vašem mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate drugačija viđenja.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti. Racionalnije koristite svoju energiju.

LJUBAV
Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar