fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 31. decembar 2018. godine

I tako, dođe nam i kraj ove godine, vreme je da je sumiramo, i ma kakva bila, uz časicu nazdravimo i poželimo jedni drugima mnogo bolju sledeću godinu.

Nećemo danas puno pisati šta se dešava gore, spuštamo se na zemlju i pripremamo za najluđu noć.
Budite večeras lepi, nasmejani, pozitivni… uživajte u trenucima, stvarajte lepa sećanja za budućnost.
A dok ne krenete na doček, možete da pogleda dnevni horoskop, mesečni horoskop za januar ili godišnji horoskop za 2019. …

Srećno, od srca!
Vaši astrolozi ?❤️

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 31. decembar 2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Izbegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju odredjeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete. Ne možete da promenite neke sadašnje uslove i okolnosti u svoju korist.

LJUBAV

Nema razloga da očekujete previše razumevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim utiscima ili nekim negativnim uticajem. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta.

ZDRAVLJE

Posvetite pažnju nekim vedrim sadržajima koji pozitivno utiču na vaše raspoloženje.

 

Bik Bik

POSAO
Ponekad izvesno suočavanje sa istinom zahteva i veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju, ali saradnici kao da nemaju dovoljno volje da se suprotstave svim negativnim uticajima.

LJUBAV

Nema razloga da u nekoj meri proveravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu.

ZDRAVLJE

Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj, kao dobro ili korisno rešenje. Ukoliko to pogadja vašu sujetu, dobro razmislite o različitim posledicama koje mogu da uslede nakon vašeg odbijanja.

LJUBAV

Delujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indiretno utičete na partnerov odgovor ili reakciju, koja vam se ne dopada.

ZDRAVLJE

Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar