fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 30. novembar 2020. godine

ilustracija/pixabay.com

Jednim lepim sekstilom započinjemo poslednju sedmicu meseca novembra, pred nama je lep jesenji dan obojen u najlepše boje a Merkur pravi sekstil sa Jupiterom. Ovo je dan kada su moguće vesti sa svih strana i to one lepe, a budite i vi sami glasnik lepih vesti, podelite s nekim vaše raspoloženje, neku anegdotu, izmamite nekome osmeh…u ovim teškim vremenima…

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK- 30. novembar godine:

Ovan Ovan

POSAO
Pazljivije analizirajte nečije upozorenje. Bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci nego da počinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.
LJUBAV
Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobe sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

Bik Bik

POSAO
Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku.
LJUBAV
Pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja.
ZDRAVLJE
Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje.
LJUBAV
Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, pa prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar