fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 30. mart 2020. godine

pixabay.com

Ponedeljak je i danas nam stiže energija Marsa koji prelazi u Vodoliju, a koju karakteriše eksplozivan karakter, plahovitost, a sve je kratkog daha i bez dubljih posledica. Postupci su nam reakcija trenutnog raspoloženja i onog šta nam se spontano dešava, ne nedostaje nam samopouzdanja, več tvrdoglavo i odlučno se suočavamo direktno sa izazovom! Ova energija zapostavlja nas i stavlja druge na prvo mesto, važna su nam druženja i svi oblici kontakta sa bliskim osobama.

Tragamo za rizikom, grupnom avanturom.
Mars je Vodoliji sve do 13.maja.

Želimo vam zabavan i aktivan dan.

Ovo je današnji dnevni horoskop za PONEDELJAK – 30. mart 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Iskrenost u poslovnom dijalogu ne izaziva veliko oduševljenje kod saradnika. Nema razloga da dokazujete svoju superiornost i da skrećete veliku pažnju na sebe.
LJUBAV
U ljubavnom životu na vreme rasčistite sa lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi ili predlaže bliska osoba.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje istovremeno ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo.
LJUBAV
Pratite svoja osećanja i možete ostvariti ono što Vam toliko nedostaje. Važno je da srenete u susret dešavanjima.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ne dopadaju Vam se nečije ideje, tako da pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za svoje saradnike.
LJUBAV
Očekuje Vas emotivno zadovoljstvo koje će Vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu.
ZDRAVLJE
Dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar