fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 26. jul 2021. godine

Bližimo se kraju i ovog toplog letnjeg meseca jula i polako nam stiže avgust, a s njim rastuće strepnje zbog zdravlja čovečanstva, koje se uveliko zahuktavaju poslednjih dana. Ova sedmica počinje sasvim mirno i bez bitnijih aspekata te dan provedite u društvu dobrih pozitivnih misli.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 26. jul 2021. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. U susretu sa saradnicima proveravate različite informacije koje utiču na zajedničke razultate. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno.
LJUBAV
Pred voljenom osobom ponekad ni velike reči nisu dovoljne do ostvarite svoje namere. Iskrena osećanja sve govore i postižu željeni efekat.
ZDRAVLJE
Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

 

Bik Bik

POSAO
Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava vaše ideje. U susretu sa saradnicima potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve.
LJUBAV
Nema razloga da oklevate u nečem drušvu. Dovoljan je snažan impuls da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

Blizanci Blizanci

 

POSAO
Delujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom, tako da odbijate nečije komentare i kritizersko mišljenje. Ukoliko se previše udaljite iz saradničkih krugova, očekivaće vas dodatne komplikacije.
LJUBAV
Voljena osoba negoduje i u izvesnoj meri osporava vaše ponašanje. Ali, vi to poričete sa namerom da se stvari promene u vašu korist.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar