Evo nas i kod pretposlednjeg ponedeljka u ovoj godini i ulazimo u sam finiš i erupciju prazničnih zbivanja. Ako vas do sada nije uhvatilo praznično “ludilo”, sasvim sigurno će vas prodrmati tokom ove sedmice.

Današnji ponedeljak obeležava izlazak Merkura iz retrogradne senke nakon retrogradnog kretanja, što pokreće nova dešavanja, stvari koje su kaskale ili tapkale u mestu duže vreme sada će krenuti lagano napred, a potom sve brže i brže…

Pravi galop pred sam kraj godine, taman da sve stvari pozavršavate kako biste rasterećeni ugalopirali u Novu godinu.

Želimo vam uspešan početak sedmice!

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 24. decembar 2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vredan saradnik. Budite sigurni da će vas spomenuti za nagradu.

LJUBAV
U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobegnete od svega što se događa.

ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

 

Bik Bik

POSAO
Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe koje vam nisu baš drage mogle bi se okomiti na vas.

LJUBAV
Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama ili raspravama. Tamo ćete najverovatnije naći ono što vam treba. Možda i simpatije s osobom stranog porekla.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Zbog umora nećete biti dovoljno koncentrisani na posao pa biste mogli napraviti neke greške koje će vam se prilično zameriti. Možda bi bilo najbolje kad biste poslovne odluke odložili.

LJUBAV
Posvetite se sebi i svojim potrebama, a ostale pustite malo po strani. Prava osoba će razumeti da je ovo samo privremeno.

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here