fbpx

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 23. mart 2020. godine

Preporuka:

Otvorene Kovid-19 ambulante u svim domovima zdravlja: Pregled bez zakazivanja telefonom

U svim domovima zdravlja danas su otvorene ambulante u kojima će građani sa simptomima koronavirusa biti pregledani. Ambulante će...

Predsednici UNS-a i NUNS-a pozvali Vladu da povuče Zaključak o informisanju u vreme pandemije

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara (NUNS) Željko Bodrožić ocenio je danas da se Zaključkom Vlade o centralzovanom informisanju javnosti o...

Spisak prodavnica za snabdevanje lica preko 65 godina za nedelju 29.03.2020. godine

Spisak prodavnica za snabdevanje lica preko 65 godina koje će u nedelju 29.03.2020. godinе raditi u periodu od 03.00...
- Reklama -

Sedmica startuje sekstilom i konjunkcijom i hajde da vidimo najpre šta nas to očekuje u Sekstilu Venere i Neptuna… Ovo je vreme za ljubav, a i proleće je tu da pripomogne u romansi… Ovo je period kada ljubav se budi, sklapaju se veridbe. Uživajte u magiji koju ljubav donosi!

Konjunkcija Marsa i Plutona danas donosi dve izuzetno jake energije koje , ili će nešto ekskluzivno da načine ili će biti eksplozivne! Moramo biti veoma oprezni sa ovom konjunkcijom koja može biti neverovatno destruktivna ukoliko je na odgovarajuće stvari ne usmerimo! izuzetno pojačan tonus kod svih, uzbuđenje, čula su istančana, moguće paranoje, afekti, ljubomora…

Zaista savetujemo da vrlo oprezno postupate svime s čime budete u kontaktu, vođeni mudrošću i intuicijom!

Ovo je današnji dnevni horoskop za PONEDELJAK – 23. mart 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja, kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere.
LJUBAV
Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Bik Bik

POSAO
Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vašu okolinu. Ne želite da Vas neko usporava u poslu i da Vas zamara opširnom pričom.
LJUBAV
Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno »zrno razuma« koje imate.
ZDRAVLJE
Odlično.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali Vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: