fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 23. mart 2020. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Sedmica startuje sekstilom i konjunkcijom i hajde da vidimo najpre šta nas to očekuje u Sekstilu Venere i Neptuna… Ovo je vreme za ljubav, a i proleće je tu da pripomogne u romansi… Ovo je period kada ljubav se budi, sklapaju se veridbe. Uživajte u magiji koju ljubav donosi!

Konjunkcija Marsa i Plutona danas donosi dve izuzetno jake energije koje , ili će nešto ekskluzivno da načine ili će biti eksplozivne! Moramo biti veoma oprezni sa ovom konjunkcijom koja može biti neverovatno destruktivna ukoliko je na odgovarajuće stvari ne usmerimo! izuzetno pojačan tonus kod svih, uzbuđenje, čula su istančana, moguće paranoje, afekti, ljubomora…

Zaista savetujemo da vrlo oprezno postupate svime s čime budete u kontaktu, vođeni mudrošću i intuicijom!

Ovo je današnji dnevni horoskop za PONEDELJAK – 23. mart 2020. godine

Ovan Ovan

POSAO
Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja, kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere.
LJUBAV
Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Bik Bik

POSAO
Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vašu okolinu. Ne želite da Vas neko usporava u poslu i da Vas zamara opširnom pričom.
LJUBAV
Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno »zrno razuma« koje imate.
ZDRAVLJE
Odlično.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali Vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine.
LJUBAV
Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar